• VI HAR VÆRET I BRANCHEN SIDEN DU VAR LILLE

  • VI HAR VÆRET I BRANCHEN SIDEN DU VAR LILLE

  • VI HAR VÆRET I BRANCHEN SIDEN DU VAR LILLE

  • VI HAR VÆRET I BRANCHEN SIDEN DU VAR LILLE

SERVICE

Det er altid en god ide at få bilen til eftersyn da der med tiden kan opstå oliemangle, vand mangel, slidte bremser og skiver osv
Det kan også ligefrem gå hen og blive farligt at køre med en bil med fejl og mangler for ikke at tale om de store bøder man kan få.

Polering

Vi har mange års erfaring med polering af biler.
En bil skal i ny og næ poleres så lakken fremstår ny of flot.
Ved polering bliver bilen vasket for dernæst at gennemgå en grundig polering hvor små ridser forsvinder og efter lakken ny.

Dæk skift

Flexauto.dk sørger for at du altid er godt kørende og overholder lovpligtige krav til dæk. Vi skifter dæk fra sommer til vinter og også modsat. Vi samarbejder med de bedste dæk producenter og kan give dig et uforpligtende tilbud på dæk samt montering

Klargøring

Skal du sælge din bil eller bare vil have den klargjort så den ser ren og pæn ud, kan vi hjælpe dig med det. Skriv eller ring til os og vi giver dig et ufropligtende tilbud.

Mange års erfaring er nøglen ved os

Defor er vi en
stærk auto service

Flexauto.dk er din samarbejdspartner når det gælder reparation af biler. Vi er din partner når du skal skifte dæk, serviceeftersyn, klargøring af biler, olieskift og ganske alm reparation af biler.

Vi yder altid en professional service til vores kunder, vi ønsker du skal gå herfra med et smil på læben.

Reparationer kan mange gange være en dyr fornøjelse men hos Flexauto fortæller vi dig altid hvad der skal repareres og hvad omkostningerne er for dig som kunde.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive en mail for et uforpligtende tilbud. Det er uforpligtende og koster ikke noget.

SYN

SERVICE

NYE DELE

KVALITET

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD